Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Felsökning på distans..

uppdaterad 22.08
den är inte så lätt! speciellt om läsaren av felsökningsinstruktionen blir stressad och inte ens ORKAR läsa. HUR ska jag då ha en susning om vad det kan vara för fel på datorn..hmmm! ”Det är fel på datorn” säger hon..”vad är det som är fel?” frågar IT-pedagogen. ”Är den helt död?” fortsatte jag.. ”NEEEEJ..den är inte död det låter i den””Skärmen då??..syns det något på den?? ..har du slagit på den” fortsatte jag. ”NEEEEJ det är ingen bild på datorn?” IT-pedagogen förstår då att hon menar att det inte syns något på skärmen fast man kan tro att frågan var om hon tejpat dit ett foto på burken.

Därefter frågade jag om hon kollat sladden mellan datorn och skärmen..och efter det har jag inte fått ngt svar. Har blivit lovad mat om jag baara kommer dit och FIXAR mmm behöver ju veta lite mer först!

Är det inte sladden som åkt ur kan det ju vara så enkeelt att hon försatt skärmen i energisparläge av misstag kommit åt knappen i värsta fall grafikkortet och då behöver jag faktiskt veta vad hon har för dator ju.
Jaja hon återkommer väl när hon ORKAT kolla sladden :) så får vi se om jag ORKAR åka dit..jösses.

Har nu på kvällskvisten börjat förbereda nästa fredags studentevenemang..en hel del pyssel innan och det är väl klokt av mig att börja redan så jag kommer hinna färdigt!

Har fått tackat nej till nästa torsdags avslutningsmiddag på min kära skola Tärna folkhögskola eftersom det inte kommer att hinnas med med indienresenärsevenemang på onsdagen och studenten på fredagen.

Neej bäst att uppsöka sängen nu och sova så kanske jag blir pigg i morrn!/e

OJ..glömde..glöm inte att hålla tummarna för Annica i morrn..hon ska förmodligen redovisa sin slutuppgift då..spark i baken Annica!!

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu