Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Vimsar vidare..

Jaa..inte här på jobbet. Här är planen att fortsätta enligt tågordningen med E-learning. Vet du hur svårt och nyttigt det är att skala bort allt snack man använder i live-utbildningarna för att rymmas i max 3-min långa utbildningar på film? Riktigt nyttigt är det för man måste få med det absolut mest väsentliga samtidigt som det måste finnas ett flöde eller sammanhang kanske är ett bättre ordval. Det är lätt att det blir kantigt.

När man nu kan utbildningsdelarna man undervisar i utan och innan så har väven blivit brokigare med tiden och efter att jag jobbat en del i produktion så kan jag exemplifiera många av de delar jag pratar om vilket uppskattas och kan omsättas av deltagarna på ett helt annat sätt än att enbart instruera hur man gör olika saker.

E-learning filmerna ska bara instruera..jag ska kunna klicka på rubriken till respektive film och få veta hur jag gör för att utföra just det här momentet. Lite mer åt tänket visuell manual eller egentligen väldigt stor skillnad mot att gå en hel-/halvdagsutbildning och få en helhetssyn över flera delar och moment och få detta exemplifierat. E-learning kan alltså inte ersätta de lärarledda utbildningarna utan får ses som ett komplement..ett verktyg jag kan använda om jag är osäker på ett visst moment eller om jag ska ta reda på hur jag gör ett moment jag aldrig gjort tidigare.

Vimset då..jo det kommer att påbörjas efter avslutad arbetsdag. Mot den forna hemkommunen för att ta hand om den lilla högheten Prinsen som behöver farmor idag och i morgon när päronen ska flytta och ägna kvällen i kväll åt den årligt återkommande Köpingsfesten. BabyHannah är på besök i Köping och det ska också passas på att umgås med henne och mamman hade jag tänkt…vi får se om det blir som jag tänkt mig!!

Vårvims på Dig!/e

Tags: , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu