Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ett stort Grattis..

till alla som avslutat helgen med att redovisa sina slutuppsatser på IT-pedagoglinjen Tärna folkhögskola..BRA JOBBAT!

Läste på Facebook att de hade tagit studenten nu och jag minns mycket väl känslan som infann sig..den att vara klar..den är väldigt fin den känslan.

Tycker dock att jag har pondusen att påminna om att man inte är färdig IT-pedagog förens man gjort klart sina uppgifter..en hederssak för oss IT-pedagogen ..vi är noggranna och gör klart..sen får man titulera sig IT-pedagog hur mycket man vill!

Titeln farmor den duger bra den också..det är fantastisk. Har haft förmånen att rå om Prinsen ett helt dygn och ..jaa kan bara säga att det är kärlek..stor kärlek och en stor ynnest att få bära, pussa, sjunga, klappa rumpan, mata och få så mycket kärlek tillbaka. Han kryper nästan nu Prinsen han håller på att utveckla tekniken för att när som helst resa sig på alla fyra och koordinera ihop rörelserna. Det går bra ändå..han tar sig framåt och bakåt och i sidled och han upptäcker förstår du..det ser man..känner tittar och framför allt smakar.

Syster och BabyHannah har jag också fått träffa intensivt under ett dygn. Hon sa min syster att hon tycker barn har så mycket leksaker nuförtiden..och jag håller med..och Prinsen blev av gammelmormor tilldelad en bit bakplåtspapper och vilken lycka att känna på det..hur det prasslar och hur det smakar..det tar nämligen väldigt lång tid innan bakplåtspapper blöts upp av saliven så en liten bit räcker länge och jag lovar att det går knappast att hitta något så stimulerande för en 4-8 månaders bebis.

Prinsessan vattkoppa har jag också träffat idag så jag är en lycklig farmor! Prinsessans vattkoppor var av de snällare slaget..bara några få och de hade redan torkat och det var ju bra så hon hann åka karusell när hon var på vårmarknad idag och igår…fint!

Kvällskvisten på dig!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu