Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


VÄLKOMMEN HEM..

är den stora rubriken för dagen…Välkommen hem Allex och Linda efter att ha tillbringat 6 månader i Indien..det har gått både snabbt och långsamt..samtidigt!

Vädret visar sig också från sin bästa sida och det är jag så nöjd med. Vi kan nämligen ta emot alla gäster i trädgården i stället för att behöva vara inne ..det är ju sommar..eller försommar som de sa på morgonvädret i tv.

Bloggen då..jaa trafiksäker är den inte! Bloggproffs lät meddela på webbplatsen att de uppgraderat och att det varit trafikstörningar i går. IGÅR ..det har ju pågått drygt en vecka och det tog säkert 5 minuter att komma i för att skriva inlägg nu..så det får bli skärpning om jag ska fortsätta här. Har för säkerhets skull kollat Googles bloggstjänst Blogger men jag är inte riktigt förtjust i layout och navigeringsmöjligheter men jag får se..jag meddelar mig om jag byter ställe igen.

Nu så..packa ihop straxt och bege mig mot hemmet och två dagars semester med ett mycket aktivt innehåll ..festfix..festfix och ännu mera festfix!!

Hoppas älsklingen kommer ihåg att köpa jordgubbar…hmmm!/e

One Response to “VÄLKOMMEN HEM..”

  1. Frida skriver:

    Nu vart jag sugen på jordgubbar. Längtar till sommaren.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu