Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Lördagsmorgon i husvagnen..

Så blev det då lördag och den har precis inletts med frukost ute i ”husvagnen”. Ja..husvagn och husvagn men på baksidan här hemma i oasen då. Veckan som gått har varit intensiv och jättetrevlig! Indienresänerernas hemkomst i onsdags var av det märkligare slaget. När de klev in här i hallen kändes det som vi sågs förra veckan trots att de varit borta i 6 månader..konstigt men fantastiskt!!

Studentfirandet igår var också fantastiskt med en VÄLDIGT nöjd student! Vädret har varit med oss hela tiden och det är verkligen skönt att kunna vara utomhus i den svenska sommaren med allt festande!

Luften här i husvagnen är kylig nu på morgonen. Jag sitter inlindad i fleecepläd och har raggsockor på men solen kommer att värma upp det hela om någon timme.

Dagen idag ska jag ägna åt att röja resterna och plocka undan efter veckans begivenheter. Detta ska jag göra i lugn och ro..nice!

Ta hand om dig på lördan!/e

Tags:

3 Responses to “Lördagsmorgon i husvagnen..”

  1. Eva-Marie skriver:

    Åh, nu har det blivit ruggit kallt så att bo i husvagn funkar inte längre. Någon som har nåt tips på billig resa till Thailand?

  2. Lena skriver:

    Jag håller med, det finns verkligen ingenting som är mysigare än husvagnssemester.

  3. TL skriver:

    Att åka husvagn på semestern är det bästa som finns!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu