Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Mental förberedelse..

Tisdag kväll ochsedan en stund tillbaka ägnar jag mig åt att mentalt förbereda mig för morgondagens utbildning.

Kommer att träffa samma grupp i morgon som jag utbildade i en annan modul igår och har alltså skaffat mig erfarenhet av just den gruppen. Kommer att behöva vara tydlig och mycket strukturerad inledningsvis för att överhuvud taget hinna med det som standardiserats i utbildningen..varken mer eller mindre. Hur gör man då??

Joo..jag får börja med att berätta att det är bättre att följa med på stora skärmen …bra metod om man förvillar sig med att behöva flytta blicken mellan den egna skärmen, storskärmen och hitta bland de olika vyerna som inkluderats i utbildningen..lyssna för att sedan öva det jag gått igenom vid de övningstillfällen jag har för avsikt att bryta för under resans gång. Övertydlig om det krävs och det med risk för att tolkas otrevlig men det får jag ta. Det skulle vara att föredra att dela kursen 2 dagar..för alla inkl mig själv men så är icke möjligt så jag får helt enkelt göra så gott jag kan för att få balans mellan frågeställningar..utbildning..och övning men det blir inte lätt utan snarare skitsvårt.

Vis efter gårdagens utbildning vågar jag påstå att jag står inför den största utmaningen hittills i rollen som IT-pedagog.

Du kan väl hålla en tumme!!..Tack!!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu