Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Julklappsrunda..

Ljus
God fredagsmorgon!

Ytterligare en semesterdag..FANTASTISKT!! Dagen idag blir dock bra mkt mer stukturerad än gårdagen. Ska böja medatt sätta pepparkaksdeg till de årliga husen jag brukar bygga som jag inte trodde jag skulle hinna med i år.

I går..torsdag..företogs en liten julklappsrunda i centrum..en lyckad sådan! Några kompletteringar kvarstår men det mesta är klart..sköönt!

Ska verkligen gå in för att varva ner den sista delen av året 2009..det är en bra taktik inför 2010 som blir hektisk direkt efter trettondagen..nya utbildningar och lite oroväckande är att vi inte har någon rekryterad administratör på jobbet än vilket kan vålla problem. Redan den här veckan blev det förvecklingar då de som ska utbildas inte kunde anmäla sig till kurser och på min deltagarförteckning stod att jag hade 3 kursdeltagare..i själva verket var de 9 och inget kaffe beställt och så kan man inte ha det vid varje kurstillfälle.

Neej..jag saknar verkligen Gun som är en riktig ”klippa” på administration och service!

De intervjuade Idoldeltagarna som är kvar i tävlingen i morgonprogrammet på tv 4 nyss..det är spännande nu. De som är kvar är ju riktigt duktiga och det är svårt att veta vem som kommer att vinna..ska titta på programmet i kväll.

God fredag..önskar jag Dig!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu