Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Status = med i matchen

Jo faktiskt..har hunnit det som var tänkt att hinna med så långt.

Får ju lov att göra klart med julfirandet nu till helgen sedan ska jag slå mig till ro i soffan och fundera färdigt på vad jag ska fatta för beslut i en högst viktig fråga.

Visst är det konstigt att vissa människor anser sig vara för mer än andra?? I min värld är ALLA lika mycket värda och jag försöker förhålla mig till den insikten när jag träffar människor i olika sammanhang.

Jag gillar verkligen auktoriteter..dom vet man var man har och det är väldigt tryggt med sådana människor. Tvärs däremot är det med de auktoritära ..dom AVSKYR jag! Joo faktiskt så kan jag säga så och det gäller generellt. Auktoritära människor har skaffat sig maner och olater som inte stämmer överens med vanligt folkvett..de har ett manipulativt sätt och man är allt annat än säker i deras sällskap. De har ingen förmåga till att skapa klimat som det går att föra medmänskliga samtal i..de har heller inget genuint intresse av att lyssna på andra människor. De ser sig själv som den mest viktiga människan i hela kosmos.

Eftersom man alltid har minst ett val så har men det också när det gäller HUR man ska förhålla sig till dessa egensinniga ..opålitliga ..respektlösa marodörer. DET TÅL ATT TÄNKAS PÅ!! Man skulle helt enkelt kunna rycka på axlarna och konstatera att det får passera..det är ett val. Det som händer då är att jag spelar med i det mkt raffinerade spel som utspelar sig på den auktoritäres planhalva..det är inget jag vill.

Nehej..vad ska man göra då då??..jaa ett annat alternativ är att ta ansvar för sig själv och säga hur man ser på saken..det är egentligen det enda sättet att lägga ansvar där det hör hemma..dock inte helt enkelt eftersom dessa manipulativa människor har helt andra spelregler an oss övriga..det är tvära kast och ändrade förhållanden i regelverket man normalt har att förhålla sig till i samtal med människor..riktigt otäckt kan det vara. Man kan väl säga att det är mer där valet ligger OM man ska utsätta sig för det otäcka eller avstå!!

Tål att funderas över men egentligen är valet inte alls svårt om grundhållningen är att ta ansvar för sig själv:))

Nu skäller den argsinte hunden utanför fönstret igen. Varje kväll vid samma tid..den borde väl vara glad över att få gå på kvällspromenad!

FRID!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu