Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Nu har den kommit..

Ännu mer snö har singlat ner under natten och idag står termometern på -4..alldeles lagom för att snön ska ligga kvar ett tag!

ja just ja..den har kommit nu..förkylningen som har hållit sig borta sedan i februari. Älsklingen har också ngt förkylningsaktigt på G..vi har ju träffat en massa barn så det var ju bara väntat. Det är ju rätt ok att vara småkrasslig när man nu är ledig.

Vi har fått så många fina julkort Älsklingen och jag..TACK SÅ JÄTTEMYCKET!! Vi har dock inte skickat några och lite dåligt samvete får jag men det är ett medvetet val eftersom vi valt att göra så med tanke på miljön. Klimatet har ju varit på agendan den senaste tiden och vi tror ..eller vill tro att ”det lilla i vardagen” bidrar till att inte försämra miljön ytterligare.

I alla fall så blev jag så glad över ett kort vi fick igår..från Virre och Jimmy i Umeå. Virre hade Photoshopat och gjort ett riktigt proffsigt julkort i den stilrena anda som hon brukar..det blir så snyggt det hon gör!!

Blev riktigt rörd och kände riktigt hur jag saknar henne..tusan att det ska vara så långt emellan. Ska tillbringa lite tid nu under ledigheten med min dator så det kommer att finnas möjlighet att Skypa och det ser jag fram emot!!

OJOJ VAD JAG NYSER NU!!!..typ 20 ggr på raken:(

Nu ska jag mangla lakan..de nytvättade efter helgens alla övernattningar..sen får vi se hur julefriden ska förvaltas denna dagen den 23 december 2009!

JULEFRID!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu