Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Pröva nytt..

analytics

Tiden bjuder nu mkt utrymme för att hinna ifatt med allt möjligt och eftersom jag är IT-pedagog så ligger det i mitt intresse att hinna med att uppdatera mig på nya saker som händer i datorvärlden..fort går det kan jag säga.

Har ju under hösten deltagit på Facebook i syfte att försöka förstå hur FBanvänds och vidhåller att det är ett ganska märkligt sätt att umgås. Det verkar gå ut på adda så många människor som möjligt på sin vänlista och sedan förmedla sig med dem via FB..jaja var och en gör ju som den själv vill..som tur är.

Själv har jag spelat spelet ”Bejeweled Blitz” på FB..fantastiskt avkopplande för en hjärna som behöver rensas om kvällarna.

Bytte ju bloggställe under hösten och tycker det är kul att se att så många fortsatt följa mitt bloggande. Håller nu på att försöka sätta mig in i de tjänster som kan erhållas en bloggare och det är lärorikt. Googleanalytics..som jag hämtat bilden ovan ifrån..gör det möjligt att samla de konton man har och av tjänsten mäta besökfrekvens..vad man som besökare läser..hur länge man stannar på respektive sida..var besökaren kommer ifrån..mm..mm

Pingtjänsterna är ngt annat jag håller på att testa och det ska jag få be att återkomma till!

Ses:)/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu