Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Barnprostitution..

Vi blev nyss vittnen till något MYCKET OBEHAGLIGT.

Telefonen ringde..jag svarade och en flickbarnröst ville prata med sambon. Jag sträckte över luren och förstod omgående att något var riktigt tokigt när sambon med en tydlig bestämd röst sa -”Du behöver göra något åt din situation..Du behöver söka hjälp!!”. Några ytterligare fraser från uppringaren sades sedan avslutades samtalet abrupt med att sambon upplystes om att samtalet kom från busring.se.

Naturligtvis gick vi då in på sjaten och kunde där hämta information om sajtens utbud och jag undrar ”VAD ÄR DET FÖR JÄKLA AFFÄRSIDE ATT PROFITERA PÅ UTSATTA MÄNNISKORS SITUATION..BARN SOM PROSTITUERAR SIG??


Kan detta vara lagligt? Och vad är det för knäppskallar som inte förstår bättre och dessutom tycker sånt här är lustigt..ANVÄND HJÄRNAN?

Vi har nu mailat busring.se och kommer att få veta vem som ringt upp oss och den personen kommer ju att få HELT KLART FÖR SIG vad vi tycker och vad gemeneman borde göra eller rättare sagt INTE göra.

Beklämmande är att man kan konstatera att sajten busring.se uppmuntrar till att kränka människor..personerna bakom sajten verkar vara beskaffade så att de tycker det är helt ok att använda barn (även om det handlar om dataröst eller röstförvrängning)i ett kommersiellt syfte..de tjänar alltså pengar på detta eftersom varje samtal kostar 9:90/minut.

Ännu värre blir det när den som busringer har möjlighet att lägga upp det busringda samtalet på nätet via sajten..DET KAN VÄL INTE VARA LAGLIGT?? Jag ska naturligtvis kontrollera detta men med tanke på att man inte får publicera bild på någon som inte är tillfrågad om detta med hänvisning till upphovsrättslagen så undrar jag över hur det är vad gäller inspelat material.

Osmakligt så man kan kräkas..och enligt min mening ska www.busring.se bojkottas!! Så vad Du än gör nu så gå INTE in på sajten och titta..då de förmodligen tjänar pengar redan i och med att du besöker sidan.

En mycket upprörd IT-pedagog!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu