Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Spännande fredag…

..fortfarande toksnuvig men annars rätt ok. Vaknat i Stenungsund och har inte sett till ngn sol än..igår var det ju fantastiskt med den stora solen som spred ljus från en klarblå himmel..den vill jag se mer av.

Syster och svåger har nyss begett sig till Trollhättan för att kontrollera bebisens status dvs att den mår bra där inne i magen och om den ev kan vara på gång. Vet inte om de har Cosmic på sjukhuset i Trollhättan men jag ser de olika möjligheterna att visa status på olika saker framför mig..siffergraderingar som talar om hur långt saker avancerat:)

Ska strax bege mig ner till Centrum här i Stenungsund för att försöka få håret klippt och göra en inventering av eventuella fynd..jag brukar nämligen alltid göra ngt litet fynd när jag bevistar stadens centrala delar.

Vad som händer sen är lite grand avhängt hur det går för de blivande föräldrarna så resten av dagens planering får bestämmas när telefonen så småningom kommer att ringa och jag får ett litet meddelande om det blir förlossning eller inte..jösses vad spännande!!!

Hann med att smaka på Stenungsunds bidrag till årets semmelkollektion..från bageriet..en klassisk semla med god mandelmassa och riktigt god grädde..4 pennor av 5 möjliga!

Jaa..nu önskar jag Dig en fortsatt bra fredag!/e

Tags: , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu