Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Kattmat..

GRATTIS MARIA PÅ 41-års dagen!! har försökt nå dig på Skypen men får inget svar.

Iams eller jammis som vi säger är den mat som serveras här hemma..jaa till katten. Seniorfoder som luktar pyton men han gillar verkligen sina små jammisar Rune.

Förutom torrfodret kan man bestämt säga att han är en allätare med tonfisken högst upp på listan och grillad kyckling som klar tvåa men sen äts det allt möjligt också.

Lussebulle, ostkrokar, ostsmörgås och en massa annat men nu ikväll tog han dock priset..ärtsoppa!
jaa..vad säger man! Det är skönt att han är matfrisk katten det får han så gärna vara. Man blir så bekymrad som det var kring nyår när han verkligen var krasslig. Nu mår han som en kung igen..fint!


Dagen idag var en bra dag. Har haft en mycket lyckad utbildning i Vårddokumentation för läkarsekreterare. Det är så kul med sekreterarna för det blir oftast så dynamiska utbildningar. De är engagerade i sitt jobb och bär stort ansvar för att administrationen i landstinget fungerar. De är ”på tårna”..ligger hela tiden minst ett steg före i flödet jag beskriver och jag finner väldig stimulans i att balansera frågeställningarna de kommer med både utifrån där jag ligger i flödet och dit dom har hunnit i tankeflödet kring sina arbetsuppgifter..jaa skitkul är det!

Blir lite förtjust över att konstatera att det är tredje gången på kort tid som någon kommer fram och ger mig en kram efter utbildningsdagens slut för att vederbörande är så nöjd och tycker jag har varit så ”duktig”!

Såg att en kollega reagerade när jag berättade om förra gången jag blev kramad och jaa..jag kan förstå om det kan tyckas oprofessionellt men det har vid alla tre tillfällen känts helt naturligt..de är tacksamma och vill förmedla det och då är det väl fint att dela ut kramar..tycker jag i alla fall:) Känns det bra så är det bra brukar älsklingen säga och jag tycker det stämmer så jag tänker fortsätta kramas:))

Undrar hur katters magar funkar när dom äter ärtsoppa? Om de funkar som min vet jag vad jag har att vänta!

God afton!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu