Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Måndag..

Jo då minsann..riktig måndag!

Då kan man ju fundera över vad man menar när man bara säger måndag. Det handlar ju om vad man tolkar in i ordet. Det vore lite intressant att göra en undersökning om saken -”Vad betyder ordet måndag för Dig?”

Ja..Du får självklart beskriva innebörden under kommentarer och jag tror jag skulle kunna få svar som tex ”första dagen i veckan”..”Första vardagen efter helgen”.. ja, och så vidare.
Jag inbillar mig att det ligger en negativ klang i ordet måndag på det sättet att det känns tungt att behöva göra uppbrott efter helgen. Man kanske inte tycker att det är så himla kul att ta tag i saker som man vet behöver göras just på måndagen..det kan ju som sagt finnas otaliga anledningar till att mådag som ord har en negativ betydelse för många.

Själv kom jag till jobbet i morse med ny energi efter en välbehövlig vila i helgen..lugn och utvilad och så efter ca 10 min fick jag klart för mig att datorerna inte fungerade..igen. SUCK..det var bara att felanmäla och efter ca 1,5 timme kunde vi då starta den utbildning jag laddat för enligt konstens alla regler 1,5 timme efter i schemat..det är därför jag rubricerar dagens inlägg..Måndag.

Nu stundar lunchen och det är bra för IT-pedagogen känner ett stort behov av att fylla på energi och det brukar vara riktigt god mat där jag lunchar ibland.

God måndag på Dig:)/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu