Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Klass 2 varning..

Men herre gud!! det ska komma ännu mer snö.. ”decimetervis”..berättade metrologen på tv 4 alldeles nyss. Det får inte plats med någon mer snö..vår baksida är helt insnöad.

Dagiset bredvid min arbetsplats fick evakueras i går eftersom taket höll på rasa in. Under em rökpaus kom en liten 2-årig flicka i full termomundering gåendes med kusinen som hon höll i handen. -”Ska gå till min mammo” berättade hon för mig. Efter någon minut kom de tillbaka, kusinen, 2-åringen och själva mammodern och 2-åringen såg såååå lycklig ut och sa -”här är min mammo!”. Jag frågade om hon skulle mysa med farmor på eftermiddagen och hon nickade. Mammodern berättade att hon i själva verket var 2-åringens mormor och att hon fått ”rycka ut” pga evakueringen men det var hon inte ett dugg ledsen över:) man kan väl dra slutsatsen att den extrema vintern skapar annorlunda möjligheter att umgås.

Katten har inga ställen att göra det han behöver på och är olycklig..det syns. Älsklingen har dock skottat små gångar åt Rune men man kan tydligt se att han håller med matte..BORT MED SNÖN!!

Man får fokusera på något annat och Anna Haags OS-prestation i går var ju fantastisk..ett STORT GRATTIS till silvermedaljen! Anjas brons i förrgår var ju en alldeles extra ordinär prestation med tanke på vurpan dagen innan och att hon trots att vara blåslagen och med ”lårkakan” på vaden ändå ställer upp och kommer trea ..jaa det är ju egentligen en omöjlig uppgift.
Riktigt fina sporttjejer vi har!

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu