Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


GRATTIS..

Min Älskling på födelsedagen!!
tarta

Självklart blåbär- och hallontårta:=)

Vaknade traumatiskt i morse. Först upptäckte jag att plogen varit här och plogat in mig i en ca 1,5 m hög och 2,5 meter bred snödriva på framsidan. Sen upptäckte jag att det var strömlöst här hemma. Min hjärna funkar inte utan morgonkaffe men jag fick iförd morgonrock kliva i kängorna och pulsa ut i snömängden för att ringa på hos vår käre granne för att ta reda på om det var strömlöst även där..ICKE..bara här. Den väldigt snälla grannen bryggde en hel kanna kaffe åt mig sen fick jag väl fart på hjärnan så jag kunde sätta igång med felsökningen.

Min kollega sa förra veckan -”Du tänker väldigt logiskt Ewa” och vad vet jag men jag lyckades iallafall felsöka säkringarna (det var ingen säkring som var trasig utan jordfelsbrytaren som slagit av) och lokaliserade felet till säkring nr 6. Skruvade ur säkring 6 och knäppte på jordfelsbrytaren och se..det funkade!!

Nu håller älsklingen på med det avgränsade området kring säkring nr 6 och det lutar just nu som det har att göra med en överbelastning.

Ska nu vila lite och redigera några för dagen färska bilder på snön..ska lägga bilderna på min Weeblysajt så Allex och Linda kan kolla hur det ser ut här hemma..de har ju liksom ingen snö i Indien utan bara en massa sol och värme.

Skafa Dig en bra söndagkväll!!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu