Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ny dag och nya möjligheter..

eller en ny dag – ett oskrivet kort! Jo då..spännande är det att se vad varje ny dag har att bjuda. Vissa saker vet man ska hända när man vaknar på morgonen men man kan aldrig vara riktigt säker och det tror jag är bra för tänkt vad tradigt det skulle vara annars.

Sen behöver ju inte varje ny dag innehålla alltför spännande saker som potentiella takras tex..utan ”lagom är bäst”.

Man kan ju reflektera över ”lagom” också..det vore ju inte särskilt spännande om allt är lagom jämt.. det skulle nog bli ganska tradigt i längden:)

Det får bli förmiddagens analys över kaffekoppen och nu är fikarasten slut så..vi hörs senare!

/e

2 Responses to “Ny dag och nya möjligheter..”

  1. ewa skriver:

    Kul att höra från Dig!
    Jaa..kan väl konstatera att vissa (dock långt ifrån alla) har upparbetat den där förmågan att göra hindren till möjligheter och hitta lösningar och Du Annika är ju en av dom som kreativ och aldrig bangar förens det är omöjligt:))

    Det handlar ju om att ordna så det blir bra i slutändan..vägen dit är ju inte så noga och det kan vara krokigt som tusan men med målet..att lösa..så går det..oftast ska man väl tillägga!

    Det är ju en häftig känsla också när man löst problemet och alla är nöjda och glada. Jag tror att erfarenheten man har om man jobbat med barn och har egna att det inte alltid blir precis som det är tänkt från början och att man kan se en tjusning med det..det ordnar sig ju liksom:))

    Och jag ser fram emot att komma förstår du!! Sa dock till älsklingen att jag ligger liiiite lågt tills den värsta vintern är över. Har liksom ingen lust alls att hamna på ett tåg mitt ute i ingenstans i flera timmar..det är tiden för dyrbar för men den MÅSTE ju ge sig någon gång..VINTERN och KYLAN..såå vänta bara..snart kommer jag farandes:))

    Tur att han är resvan maken men är man på väg hem så vill man ju hem!

    Ta hand om Dig och hälsa familjen så gott så ses vi snart!!
    Kram Ewa

  2. Annika skriver:

    Nya möjligheter……
    Ja här är det en strålande vinterdag utanför mitt fönster. Runt -5 grader och SOL!!! Har min ”IT-dag” idag så det blir en del mejl och bokningar av lokaler och datorer mm idag.
    IT-avdelningen har ju haft en liten datasal där jag kunnat samla personal från olika förskolor tidigare men i fredags blev jag uppringd av en av teknikerna där som ”bara skulle meddela att det inte gick att boka den salen längre för nu skall det byggas om. Hans uppdrag vara bara att ringa alla som bokat upp tider under våren och meddela detta”…..
    Jag var alltså en av dessa som bokad i vår och något alternativ fanns inte att erbjuda utan nu blir det till att lösa detta på bästa sätt.. Jo hej du!!!….

    Mitt första kommande bokningstillfälle är nästa tisdag. den 2 mars!!! och det redan är fulltecknat av deltagare. Idag har jag lyckats hitta en lokal på Stadshuset som förhoppningsvis har trådlöst nätverksanslutning i lokalen och nu jagar jag bara lite bärbara datorer från IT-avdelningen, så skall vi nog fixa vår alldeles egen ”datasal” för förskolepersonal. ( Vi är inte så petiga som du vet utan ganska kreativa när det gäller att acceptera lite andra lösningar)

    Kanske t o m kan hinna med en liten promenad idag:-))

    Ser fram emot ett nytt besök av dig snart:-)
    (Kan dock vara lite svårt med tågbokningar nu förstås – Björn skulle hem från Åre i söndags och kom bara till Stockholm. Sen blev det hotellövernattning och sen en hyrbil igår för att kunna komma till jobbet idag)

    Ha det gott så länge//Kram A

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu