Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Jaa..hur ska man göra..

Ibland får man fundera..vad ska man göra och i så fall hur?..och vad ska man säga och hur? Sen kan man fundera över till vem ska man säga!

Jaa..hur ska man göra??

Tycker ju som vanligt att man ska lägga ansvar där det hör hemma och jag gillar verkligen inte att bli ägare av ett problem som inte är mitt..inte ens i närheten.. och när det dessutom är ett problem jag har förutspått ska dyka upp och som jag i egenskap av upptäckare på ett tidigt stadium lagt på bordet för att synliggöra.

Trots detta har problemet nu på något outgrundligt sätt blivit mitt och hur jag än vänder mig har jag ändan bak.

Jag har nu efter en lång stunds funderande kommit fram till att jag INTE intar rollen som problemlösare. Hittar en enda anledning till att jag ska göra det och skulle jag lösa problemet..vilket jag kan så kommer grundproblematiken aldrig att uppdagas. Det får helt enkelt bli på det viset att det får lov att bli konsekvens och det kommer det att bli. Den kommer också att drabba både andra och mig själv men det är jag beredd på och det får helt enkelt lov att bli så eftersom jag varken har energi..lust..eller ambition att lösa problem på den nivå det handlar om.

Så får det bli:)!/e

Tags:

2 Responses to “Jaa..hur ska man göra..”

  1. ewa skriver:

    Potatisen är återkastad :-)
    och jag tror inte just den här potatisen kommer att hamna i mina händer igen. Ibland verkar det vara potatiskrig runt omkring en men det vet vi ju nu så vi deltar inte i potatiskrig mer ;-)

    Kramar i massor/e

  2. Annika skriver:

    Bra Slutsats :-)
    Lämna tillbaka den heta potatisen till den som är ägare!!
    Så himla lätt att ta på sig andras problem – det vet vi ju så nu gör vi inte det mer!!! ;-)
    Kram A

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu