Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Bara bäst..

HEMMA!!..jag är verkligen hemmakär och älskar min älskling!!

Vad den här veckan har gått fort!! Käkade lunch med Prinsen idag ..eller..Prinsen sov när vi andra käkade lunch och han vaknade precis när jag skulle fara tillbaka till jobbet och jag hann bara pussa på honom lite..längtar redan till nästa gång.

Nu ska jag bara vara i nuet..inte nästa vecka eller påsk eller sen utan här och nu. Har inga som helst planer för helgen utan ska bara vara och njuta av att vara hemma och se vad som händer och sker.

Hoppas Du har det bra och stannar upp och känner efter hur det känns att bara vara..inte prestera en massa utan testa att sitta still på en stol och verkligen känna efter hur det känns..lyssna på droppet ute..hur låter det och hur känns det när du lyssnar?..känn efter hur det känns när ditt hjärta slår och blodet pulserar längst ut i fingrarna!

Jaa..lagom sysselsättning för en helg!

Frid!/e

Tags: ,

2 Responses to “Bara bäst..”

  1. ewa skriver:

    USCH och FY och FASA..
    Här droppar det..solen skiner från klarblå himmel och det blåser och det är jätteskillnad på snömängden sedan jag åkte i tisdags..det finns hopp för en vår :-)

    http://www.yr.no berättas det dock att vi kommer få mer snö i morgon såå det är väl bara gilla läget ett tag till men jag vill verkligen att snön ska försvinna nu..

    KRAM e

  2. Virre skriver:

    …lyssna på droppet ute…??? Här har det snöat hela eftermiddagen och kvällen :-)

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu