Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Cykelfix..

Måndag och annandag påsk. På dagens agenda står inte mycket och en del saker har redan flyttats neråt på listan eftersom det snöar här i Västerås. Jag hoppas att morgonens bakslag i vårprocessen upphör snabbt eftersom jag verkligen sett fram emot den årliga cykelrenoveringen..ett vårtecken som i min värld kräver ett väder som inte innehåller snö eller regn. Den ska pumpas..smörjas och provcyklas..cykeln.. för att se att växlarna är rätt inställda och jag längtar efter att kunna cykla till och från jobbet.

I går när Prinsessan och jag var på vårpromenad såg vi att de börjat sopa cykel- och gångvägarna..det är också ett vårtecken. Ja..vi får helt enkelt se hur det går med cykelfixet..ska kolla www.yr.no där brukar det vara koll på vädret..timme för timme kan man se och jag hoppas att det inte är ”sludd” (norskt ord för snöblandat regn) hela dagen så det blir cykeltur till jobbet i morgon.

Morgondagen blir spännande med tanke på det som de senaste dagarna skrivits i både riks- och lokalpressen om programvaran jag utbildar i.

Förväntar mig ett morgonmöte i morgon tisdag som tydliggör hur vi som utbildar ska förhålla oss i utbildningssituationen som två av oss kommer befinna oss i direkt tisdag morgon . En situation som det finns anledning attt ro kommer påverkas av det som gått att läsa om de senaste dagarna.

Då så..då är det bara att ta tag i dagen idag..nu skulle jag vilja påstå att det snöar KRAFTIGT här i Västerås!

Mössa på!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu