Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Så kan det vara..

sparkle - http://www.sparklee.com
på 25-årsdagen!

morgontröttheten var påtaglig i morse..kroppen trött och det var skönt att det var fredag!! Nej då..jag vet att det är torsdag men eftersom vi har planeringsdag på Tärna folkhögskola i morgon kändes det som fredag..sista utbildningen för veckan.

Dagens utbildning kördes igång med ett visst mått av spänning. Det var massor med veckor sedan jag undervisade läkarsekreterarna i vårddokumentation och eftersom det är den mest omfattande utbildningen i vårddokumentationsmodulen som handlar om journalens alla funktioner så känns det sisådär innan man kommer igång och märker att allt finns där att plocka upp. Det gick riktigt bra och jag fick kontrollera en sista gång innan jag konstaterade att jag inte alls hade glömt något..kul!

Det ska kunna bli 2 dm blötsnö här i svealand i morrn och jag hoppas att jag drömt att jag läst detta för någon snö VILL JAG INTE VETA AV!! Det är vår nu och cykelvägarna har de senaste dagarna sopats fria från grusmassor så någon mer vinter är faktiskt inte tänkbar på länge!..så det så!

Ta hand om Dig på torsdagskvällen!/e

Tags: ,

2 Responses to “Så kan det vara..”

  1. svärmor skriver:

    Grattis och jag hoppas Du har en bra födelsedag. Vi ses till helgen!
    /Svärmor

  2. Anna skriver:

    Tack för utrymmet i din fina blogg!

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu