Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ska det bara vara så här…

så känns det just nu…inte jättesjuk så jag kan sova bort skiten..inte tillräckligt pigg för att orka göra något. Har suttit här i soffan..med smärre avbrott såklart för kaffe, mat, tvättat och hängt lite tvätt och gårdagens utstickare till apoteket MEN SATAN vad tråkigt jag har det! Känns redan lite bättre bara jag fick uttala detta.

En kär vän brukar säga ”man får inte mer än man klarar” och jag får trösta mig med det OCH det är ju faktiskt så Ewa att du har en förkylning!!!..den kommer att gå över så passa på att träna på att sitta still..GÖR ingenting och känn efter hur det känns!! Fy tusan vad svår den är

Har så mycket jag vill göra ju!! Har smakat på tanken ”men ryck upp dig då!!..inget blir ju bättre av att sitta här och tycka synd om sig själv!!” men sen kommer jag fram till att jag inte orkar så det blir till att träna på detta tills det är klart helt enkelt.

Tror jag ska börja strukturera någon av de E-learning utbildningarna jag ska vara med och göra. Det kanske är en lagom sysselsättning för en stillasittande IT-pedagog och dessutom ska tiden för ledigheten nästa fredag arbetas in så det kan va nåt!

Japp..så får det bli!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu