Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Finfin lördag..

jaa .. gårdagen bjöd på ett riktigt fint innehåll. Fick tillbringa den tillsammans med älsklingen och vi åt god mat ..bevistade den fantastiska miljön på Tärna folkhögskola där vi lyssnade på Plura och Carla från Eldkvarn som med sina akustiska gitarrer underhöll oss och ca 100 personer i skolans takmålade gymnastiksal. En väldigt gemytlig konsert där bröderna spelade och sjöng egna och andras alster..riktigt bra var det! Vi avslutade skolbesöket med kaffe och tårta innan vi begav oss hemåt igen.

Snuvan finns där men det känns bättre så den läker nog ut snart..snuvan.

Läste kloka ord i går ”Ta vara på varje dag och var rädd om de som står dig nära!” och jag instämmer. Livet tar sig vägar som man inte alltid kan förutse och det kan den ena stunden vara alldeles underbart för att stunden efter ändra sig och visa sig från den mer komplicerade sidan.

De mer komplicerade hållpunkterna på livets stig får man också stanna upp vid..rasta lite och fundera över innehållet och tiden för den rasten kan inte vara satt att pågå en viss tid utan det måste ta den tid det tar att reflektera innan man sen får gå vidare på livets stig och kanske hitta en ny rastplats där glädjen tar all plats och så där håller det på så där.

Men som sagt..ta hand om varandra..gör roliga saker och njut av livet när det är som bäst! ..Vad bäst är?? ..jaa det vet du själv och det är olika för oss människor!

/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu