Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Men vad lyckat..

statsbesöket med studentsonen blev!! Trodde det skulle bli en mer komplicerad historia att införskaffa den garderob som saknades för studentfirandet. Vi begav oss till den första Dressmanbutiken i ordningen och fick en fantastiskt service av två yngre män som passade alldeles utmärkt för sitt jobb (det talade jag om för deras chef också) suveränt plockade de fram den första mörka kritstrecksrandiga kostymen i EXAKT rätt storlek och till det skjorta att prova så även den skulle passa i storlek såå..hela köpet inklusive provning gick på 30 minuter..SUVERÄNT!

BABY-Hannah med päron har varit här också. Ett hastigt fikabesök så moster fick pussa lite ..snacka lite och hålla i den lilla glada ungen..FINT!

Termometern visar 20 grader och det är mulet men VARMT..HIMMELSKT nästan så man tror det är på låtsas! Detta gör att lusten för utefix i morgon lördag håller på att infinna sig det ska bli kul!

Nu ska jag ta cykel och bege mig till vår närbelägna livsmedelsbutik för att köpa kaffe och tonfisk..den senare..tonfisken tog ju som bekant slut i onsdags och sen har vi glömt att köpa nya burkar. Det är ju lördag i morgon och då är det ju dags..tonfiskens dag som infaller varje lördag!

Trevlig fredag!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu