Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Morgonstund har guld i mund..

neej..hittar ingen förklaring på Wikipedia var ordspråket kommer från. Jag skulle vilja påstå att ”på morgonen är jag trött och torr i munnen!”. Fast det är klart att det har sina fördelar att kliva ur sängen tidigt..även om man är ledig. Jag har tex hunnit sätta igång en tvättmaskin..frukosterat två gånger och läst och feedbackat en väldigt intressant uppsats som jag fått förtroende att läsa..kul!

Resten av dagen ska användas till att fixa lite inne. Jag fixade ute igår och det visade sig vara helt rätt eftersom vädret bjuder på en hel del regn här i Västeråstrakten. Tv 4s väderprognos säger att framåt eftermiddagen kommer regnet upphöra och solen ska kunna ta sig igenom molntäcket.. så inne får det bli.

Blev golfänka på morgonen och jag längtar redan tills han kommer hem älsklingen! Väntar också på livstecken från Indien..de kommer snart hem nu..10 dagar kvar!

Njut av livet!/e

Tags:

3 Responses to “Morgonstund har guld i mund..”

  1. Lisa skriver:

    Haha, jag håller med dig :D
    På morgonen är jag också trött och torr i munnen.

  2. tarewavan skriver:

    Var så god..det var ett rent nöje och väldigt hedersamt att få läsa Ditt fina arbete! Hoppas att jag får veta hur själva redovisningen gått (ja nu vet jag ju att det kommer gå fantastiskt bra) men ändå!

    SPARK I BAKEN på Dig ;)
    Kram e

  3. Annica skriver:

    Och vilken feedback sen! Tack Ewa

    Annica

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu