Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


1a advent..

God 1a advent på Dig

Jodå har grävt fram adventsljusstakarna och fått de färdigsydda gardinerna på plats så lite jullikt börjar det se ut här. Det första ljuset har också tänts i adventsstaken det gjorde vi när vi käkade nyss..hög mysfaktor!


Läste på FB att min kära vän Annica och hennes Björn är på plats i Kambodja..det efter trapatser verkar det som. Det blir spännande att höra om alla upplevelser när de kommer hem. Ska boka in en resa till västkusten i januari eftersom systerns och svågerns bebis kommer då.
Jag berättade för min syster..vi var ju på IKEA i går..att bebisen kommer den 19 januari och den kommer att väga ca 4 kilo:))..jag är ju hopplös på att kunna förutse sådana saker det brukar liksom stämma otroligt väl. Det jag inte kan sia om ordentligt är om det blir en pojke eller flicka..fast det lutar åt att det är en gosse..skulle jag kunna tro..kanske:)). Hur som helst kommer det att visa sig den 19 januari:)

Nu ska jag middagslura lite i soffan..sen koka kaffe och äta resterna av tårtan vi började på igår. Borde ju haft saffransbröd en dag som denna men bagarn har gått i strejk..eller lusten till att dega har försvunnit. Mina vänner som har för vana att få pepparkakshus så här till 1a advent av undertecknad får nog dessvärre vara utan i år..det blir i alla fall inga husbyggen den här helgen.

Adventsfrid!!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu