Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Helt i min smak..

Så blev det måndag kväll och soffan är åter intagen. Har satt en stor kastrull risgrynsgröt på spisen så det är bara att vänta nu tills veckoransoen blir klar..gott!

Dagen blev intressant..har varit på utbildning i läkemedelsmodulen för läkare..det är den som står för dörren att lära mig
..svårt men intressant.

Gruppen var ett gäng unga läkare som hanterade datorn exakt som det hjälpmedel den ska vara..avdramatiserat.. och man fattade direkt att de tillhörde den unga generationen som växt upp med verktyget. Datavana kan kategoriseras och den här gruppen använder förmodligen datorn till allt..nästan. Skithäftigt att se hur de var med i användartänket från början och dessutom hittade finesser som de gärna delade med sig av..jaa riktigt kul var det.

Helt i min smak var också att jag fick reda på att det är bra om jag tar ut semester nu före jul så torsdag-fredag denna vecka och två dagar även nästa vecka..himmelsk skönt förstår du!!

Japp då blev det dags för gröten nu då..tomtegröt som grabbarna kallar den för. Hoppas dock att tomten dröjer ett tag har inte sett till honom än så jag väntar med att ställa ut grötfatet:))

Frid!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu