Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


I väntan på..

Både det ena och det andra och det tredje med…

Det är ju massor som ska hända framöver. Hittade nyss en fantastisk födelsedagspresent till mellanprinsen när han fyller 30 om ca 6 år:)…jaja vi behöver ju inte gå händelserna i förväg så långt fram kanske:)

Nej vi kan avgränsa oss till de närmaste veckorna som innehåller mycket jul kan man säga. Ska äta julbord med jobbet..ska ha julafton här hemma den 19 dec för ca 30 pers..den riktiga julafton är ju helig för älsklingen och mig..inga utsvävningar då inte..bara julefrid:!

Syster och svåger går ju i väntans tidern så ett litet besök på västkusten finns med i planerna också! Ska då passa på att hälsa på min kära vän Annica och hennes familj i Ljungsklile. De landade alldeles nyss på hemmaplan eter nästan 3 veckor i bl a Kambodja så det blir intressant att få veta mer om de äventyr Annica och Björn varit med om..riktiga globetrotters är dom!

Har själv en kort mellanlandning i soffan efte3r att ha avnjutit en mkt god lasagne. Ska alldeles strax bygga ihop pepparkakshuset så det blir klart sen hänga lite tvätt sen … jaa..jag vet faktiskt inte men det kommer jag att komma på..det är inte några problem om man vill sysselsätta sig här. Ska nog göra en sån lista kanske så jag inte tappar bort ngt av allt det roliga jag vill göra…det tråkiga gör ju ingenting att glömma bort!!

Söndagsfrid!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu