Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


mot nya beslut..

God måndag på Dig!

I dag var det faktisk riktig måndag..riktig skitmåndag.

Har hållit min sämsta utbildning genom tiderna..riktigt skitkass och är inte alls nöjd. ‘får lov att analysera och se vad som gick fel..för fel gick det och det är inget jag hittar på utan så blev det helt enkelt. Efter en snabbanalys kan jag delvis skylla på omständigheter eller rättare sagt att jag jag påverkats av omständigheter och det är inte alls bra..det behöver jag fundera över..varför jag påverkas av sådant som ngn annan äger ansvar för..jag behöver också hitta strategier som jag kan använda i dessa situationer.

Sen..när jag funderat färdigt och beroende på vad jag kommer fram till så får jag fatta beslut..det är ju jag rätt bra på..att fatta beslut.. men besluten ska fattas vi rätt tidpunkt när jag vet vad jag vill..inte efter en sån skitdag som idag..så det så!

Det som är lite märkligt med ”omständigheterna” är att jag kan identifiera en och samma ägare till dem och det är inte jag..det vet jag och det är RIKTIGT BRA!! Det jag kan säga så här långt i analysprocessen är att jag vet att jag behöver göra något åt detta men riktigt vad vet jag inte men jag behöver ta mitt ansvar och fatta beslut därefter..

Flummigt va!?!..men det gör inget..det är bra att skriva av sig skit:))

Hur som helst så sitter jag här i vår underbart sköna soffa igen..hemma och utan krångligheter..Fantastiskt skönt är det!!

Pepparkakshusen..ska fotograferas..åtminstone det ena:)..det andra vet jag inte riktigt om det ska förevigas..sockret som smälts för att klistra ihop husen med hade en besynnerlig egenskap som jag aldrig varit med om tidigare..det kladdar..är löst som lim.. inte som smält socker brukar vara ..stenhårt så hållbarheten är nog inte den bästa skulle jag tro och det går ju inte att testa..rasrisken är för stor:)

På återseende!/e

2 Responses to “mot nya beslut..”

  1. tarewavan skriver:

    Mailar dig!

  2. Margareta skriver:

    Hej!

    Vad bra att du har tagit bort en obligatorisk mailadress. Är ju lite allergisk mot sådant. *L*

    Det verkar som en halvbra dag. Är det det gamla som ligger och gror?

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu