Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


klimatförändringar..

jo då..man behöver bara gå ut genom altandörren här på Bjurhovda för att kunna konstatera att så är fallet. En gult blommande gullviva och jag upptäckte alldeles nyss att dagliljorna har kommit upp ca 3 cm..de har ju nyss vissnat ner ju!! Det är bara någon vecka sedan jag rensade upp och ur rabatten men nu är alltså våren i full fart:) eller :( ..

Just i skrivande stund har jag fått för mig att jag håller på att drabbas av grissjukan..varför tror jag det nu då??..joo det känns så..ont i hela kroppen och värst i lungorna dom kommer nog att paja vilken minut som helst nu..man har ju hört hur fort det går när denna influensa slår till!!

Att det kan vara ngt annat??!!..Det är lätt för dig att säga!! Har jag nu väl fått in i min skalle att det är svininfluensan som börjar nu så vet jag inte hur mkt KBT som krävs för att få ur denna icke sanna ide..eller är det sant??

Jag kan ju passa på att ta saffranet också..jag menar medans jag ändå klagar så är det lika bra att ta allt samtidigt. DYRT är det 39:80 för en ynka liten påse. Kryddan är dyrare än alla andra ingredienser tillsammans..och är det så gott då med saffransbröd??

Joo det är det allt..med mandelmassa i så det ska nog bakas saffransbullar ändå men det känns i alla fall lite bättre nu när jag fick klaga lite.

Nu blir det att mäta febern..förmodligen står termometern på de vanliga 36.2 men man kan ju prova..och skulle det nu vara en liiiiten förhöjning då så..då vet jag hur det är fatt..grissjukan och det är säkert klimatets fel också!!

Det är synd om mig nu!!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu