Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Jag och Mr Bean..

Joo..han kallas så av mig ibland ..älsklingen:)

I dag på COOP FORUM var det dags för en så Mr Bean sekvens:))..det är bara synd att man inte har kamera med sig vid dessa tillfällen

Så här var det..vi hade begett oss till affären för att göra färdigt inköpen till nästa lördag..vi firar ju vår julafton med släkten då och ca 25 pers + barn nalkas. Ja du förstår ju själv hur mkt som behöver införskaffas och vi är väldigt rationella när vi handlar så vi hänger inte i hasorna på varandra direkt.

Jag hade uppdraget att välja ut 2 st julskinkor och älsklingen skulle plocka ner div mejeriprodukter i den stora vagnen…MEN då fick han syn på ngt förstår du..något väldigt intressant. Vid tidpunkten stod jag vid skinkkylen och var helt fokuserad på mitt val..hörde dock tydligt ett stort BRAK i närheten men tog ingen notis om detta.

Älsklingens nyfikenhet hade tagit överhanden förstår du och det han funderade på var om det verkligen var riktiga ostar..du vet såna hela stora runda 6 kilosblock som ställts ut på charkdisken.

Han smög sig fram till den höööga disken OCH knackade lite på den ena osten..OCH..eftersom den var av något lätt material såååå sattes den i gungning..OCH föll med ett brak ned från disken ..på insidan. INTE NOG MED DET..osten (likadan..stor) som stod bredvid sattes i gungning av den andra ostens fall OCH föll även den ner på insidan med ett BRAK:))

ALLA i omgivningenblåstirrade..alla utom jag MEN när han berättade vad som hänt fick dom titta på mig istället för jag höll på att skratta ihjäl mig..gick inte att sluta heller eftersom den berättade bilden inte ville vika från näthinnan..jaa Jesus:))

Nu ska här rullas köttbullar på 2 kg köttfärs sen bakas saffransbröd!

Ja just ja..neej grisjukan gick över..mår hur bra som helst idag:))

God lördag!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu