Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fint besök..

Söndag och Prinsessan anländer fram på eftermiddagen. Hon ska tillbringa några dagar här hos farmor och det är väl tusan också att det ska vara så kallt! Prinsessan är nämligen också frusen av sig precis som farmor men båda tycker det är jättekul att vara ute i snön så vi hoppas på att det blir lite varmare ute.

Har nu upptäckt att det inte är så många dagar kvar på ledigheten och har ju några saker kvar som jag tänkt göra på min semester och den stora frågan är om jag ska hinna. Jaja..det är ju inget att stressa upp sig för utan hinner jag så är det bra annars får jag ta det sen…frågan är ju bara när

Vi går ju i väntans tider också..ja egentligen är det ju syster och svåger som väntar mest men onekligen så är vi ju många som väntar med spänning när bebisen ska anlända. Nu vet vi ju med bestämdhet att det blir en januaribebis nu är bara frågan när den tänker anlända.

Skypade med de blivande föräldrarna på nyårsafton och då såg det inte ut att vara riktigt dags än (jag är ju hopplös på att kunna se när det ska hända) men när jag nu på morgonen såg att jag tidigt haft besök här på bloggen från Stenungsund for tanken genom huvudet ”vad gör de uppe så här tidigt..känningar?” jaa..spännande är det!

Det verkar som jag har lite av skrivkramp idag..ibland är det så men det går över..det har jag lärt mig vid det här laget.

På återseende!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu