Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig..

Så var man då tillbaka på jobbet. Ledigheten gick som sagt fruktansvärt fort men det märks tydligt att jag varvat ner för hjärnan går långsamt och om möjligt munnen ännu långsammare.

Så for de då iväg igår kväll..Allex och Linda. Svårt med avsked tycker jag men det gick ändå ganska bra. När jag enligt rutin knäppte på tvn i morse berättades det att 100-tals plan från London var inställda pga kylan..sedan gick det en liten stund och så ringde telefonen..det var Allex som meddelade att de var kvar på Arlanda eftersom planen inte heller fick landningstillstånd i London.

Nu är det då bara att vänta in vidare besked och hoppas det inte handlar om dygnsväntan.

Kissen Rune ska idag transporteras till Veterinären..han mår inget bra gammelkissen 16 år eller också är det det att han bara är gammal. Det är ju en avvägning om man vid Runes ålder ska fara iväg till doktorn med all den stress som det innebär att packas in i lådan..lådan in i bilen och åka de km som det är till Djurkliniken eller om katten ska få vara ifred i lugn och ro hemma. Vi har ialla fall kommit fram till att vi behöver ta reda på om det är en åkomma av karaktären att det går att göra ngt åt och då behöver han ju till veterinären så det får helt enkelt lov att bli det första alternativet..till veterinären.

Nu är det som tur är dags för kaffe här på jobbet och det behöver en nervarvad hjärna som min. Utildning på eftermiddagen sen är det väl lagom att fara hem och gå och lägga sig och sova efter en första dag på jobbet.

Ta väl hand om Dig denna iskalla torsdag i januari!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu