Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Lösningsinriktad pedagogik..

Fredag kväll och jag har mellanlandat här vid bloggen en stund under tiden risgrynsgröten sväller färdigt. -17 ute så det blir ingen kvällspromenad..(det hade det inte blivit annars heller:)..nej det är en del som ska hinnas med innan Let´s Dance 20.00 för då sitter vi där igen vi som gilla dans! Jag vet i alla fall några som brukar vara anhängare av serien och spännande är vem som blir favorit..jag tror att jag har en redan..får se om det håller..spännande!!

Jaa..pedagogik är så intressant och jag vet en person som skulle behöva gå alla pedagogiska utbildningar som finns och kanske mest av allt koncentrera sig på Lip – Lösningsinriktad pedagogik…men gud vet om det hjälper!
Pedagogiken andas humanitet och intresse för den enskilde med fokus på positivitet och lösningar.

Jag blir beklämd över att vissa missar dessa fantastiska möjligheter att vidga tankens banor och hjärnans arbetsätt.

Jag är också otroligt tacksam att jag i går fick gå på föreläsning om rubricerad pedagogik på min skola Tärna folkhögskola..mkt intressant. Jag beskriver inte detta så ingående nu men kommer att återkomma till ämnet men Du kan läsa själv om pedagogiken som Kerstin Måhlberg, utbildad lågstadielärare, specialpedagog och skolledare och Maud Sjöblom, lågstadielärare och specialpedagog delade med sig av vid gårdagen föreläsning..Tack! http://www.lip4u.se/

I går kväll kom de iväg i alla fall..indien resenärerna..skönt att de slapp vänta länge!!

Nu så börjar här dofta tomtegröt..så det är dags att titta till kastrullen där på spisen..du vet väl hur lätt risgrynsgröt bränner vid!

Let´s Dance!/e

Tags: , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu