Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Årets musiktävling..

Lördagsmorgon och svinkallt ..-21 står det på termometern. Vi har frukosterat och konstaterat att vi har det väldigt..väldigt bra.
Att gå upp ur en varm säng och dricka nybryggt kaffe inlindad i fårpläd och se solen sakta gå upp och ha fåglarna i trädet alldeles utanför fönstret är ett fantastiskt sätt att börja dagen på.

Att sända tankar till de hemlösa en dag som denna när det är så himla kallt och man själv har det så bra känns nästan som att häda. Det är ju verkligen förskräckligt att de ska behöva vara utomhus en dag som denna.
Här i Västerås går dock processen framåt med att hjälpa dessa bostadslösa människor men processer tar ju tid och det är NU det är sååå kallt. Det man kan göra i dag är nog att sända varma tankar till dom som behöver men det känns som att man borde göra mer.

Tävlingen ja..den mycket prestigefyllda..går av stapeln i kväll och jag är ju titelförsvarare..vinnare 2009! Kan inte med bästa viljan i världen påstå att jag känner mig uppdaterad på allt nytt som hänt i musikvärlden under året som gått men jag får helt enkelt göra å gott jag kan. Har i alla fall koll på vilket datum musiklegenden Mikael Jackson så tragiskt gick bort. Ska uppdatera mig på Grammisvinnare och Rockbjörnar nu under dagen..håll tummarna!

Jaha..nu ska det matas fåglar och företas några husliga göromål men jag tror inte det blir någon promenad i dag heller..de pratar om vargavinter på morgon tv..HUA!!

/e

Tags: , , ,

2 Responses to “Årets musiktävling..”

  1. tarewavan skriver:

    Hej Gunilla! Vad kul!
    Joo då det har snörvlats en hel del här men inte ska Du känna Dig skyldig..alla människor snorar ju och när det bara handlar om förkylning så går det ju an.

    Hoppas Du hade en bra München resa!

    Våra mailadresser:
    [email protected]
    [email protected]

    Hälsa Per och flickorna!
    /Ewa

  2. Gunilla Åberg skriver:

    Hej Ewa!
    Hittade av en slump din blogg på nätet när jag försökte leta efter någon av era mail-adresser… Kul att läsa. Såg att ni fått tillbringa julafton med näsdukar i högsta hugg. Kände mig lite skyldig där. Vi bidrog nog med några baciller under julfirandet… Tillbringade själv dagarna före jul nerbäddad. Nu är det bättre. Har hunnit med julfirande på Kolstad, nyårsfirande i Gävle och några dagar på egen hand i München. Du kan väl skicka era mailadresser så ska jag bland annat skicka receptet på saffranspajen. /Gunilla

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu