Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Fridfullt..

Neilan i CD-spelaren..kaffe och saffransbulle och FREDAG..jätteskönt förstår Du. Vi ska lyssna en stund till sedan är det ovillkorligen Let´s Dance som gäller.

Den delen av familjen som vistats i Lindvallen den senaste veckan har kommit hem välbehållna..inte en enda lite skavank någonstans..det är bra!!

Prinsessan har tagit sin första slalomtur..åååå vad jag skulle velat vara med och filmat men man kan ju inte vara överallt. Jag har inte hunnit prata med majestätes föräldrar men förväntar mig en mycket detaljerad rapport hur denna första timme på slalomskidor förlöpte. 3-åringar är s¨söta när de i full mundering tar sig utför backarna och det är helt rätt ålder att börja i.

Facebook
Kan bara konstatera efter mitt dagliga besök på sajten att man hackat grupper på fb. En kär IT-pedagogkollega upplyste mig om att gruppen ”för att kolla vem som besökt eran profil” har bytt namn till ”vi som har sexfantasier om barn” och jag funderar över vad som rör sig i folks huvuden..

Jaa. kan väl bara konstatera att jag är mycket restriktiv vad gäller gruppdeltagande på Facebook och det är jag glad för så jag har naturligtvis inte joinat nämnd grupp..skönt.

Nu Ni..19.56..Let´s Dance!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu