Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Feedback..

Torsdag kväll!..jösses!

GRATTIS pappa Bertil på 72 årsdagen..HURRA HURRA HURRA!!

Snart slut på veckan och helgen stundar. 50-årsfest står på agendan och i morgon fredag så har lillasysters graviditet slutdatum..DET ÄR SÅ SPÄNNANDE!!

Har varit ordentligt på tårna idag. Utbildning i vårddokumentation för superanvändare..den kategori landstingsanställda som blir experter på Cosmic ute i verksamheterna eller produktion som vi säger.

Man vill ju att de ska ha med sig så mycket som möjligt från utbildningen eftersom de kommer att vara med när vi utbildar övriga anställda så man har liksom igen den energi och kunskap man lägger i dessa superanvändarutbildningar.

Framåt 16.15 snåret var jag klar och kände då mig heeelt tömd och i det läget vet jag aldrig riktigt hur det har gått. Efter att ha avslutat dagen utbildning kom ”superanvändardoktorn” fram..han hade varit mkt vetgirig under dagen och det är ju så roligt med aktiva deltagare..han ville tala om att utbildningen hade varit bra och att jag ingav förtroende. Jag undrade varför han tyckte det och fick då veta att eftersom jag vid två tillfällen hade sagt att ”-det vet inte jag. jag ska ta reda på och ber att få återkoppla under nästa vecka” därför hade han förstått att jag visste vad jag pratade om. Han kände sig tagen på allvar med alla sina vetgiriga frågor då jag hade gett honom utrymme att ställa dessa och även svarat pedagogiskt och han var så nöjd.

Tänk vad bra det är med Feedback..man växer av det speciellt när man får veta något mer om hur och varför..inte bara det var bra. Det är ju över huvudtaget jättebra när man får respons på något sätt men den här feedbacken var av karaktären att doktorn beskrev vad han menade och TACK SÅ JÄTTEMYCKET!

Följer ju Er besökare på Google Analytics och just nu funderar jag mycket över vem Du är från Solna och Du som besöker min blogg från Hachioji i Japan..HEJ på Er!

Ska ringa och gratta pappsen nu och sen Skypa med lillasyster för att titta på magen:)

God afton!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu