Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Ska man vara tydlig..

eller ska man vara tydlig? Joodå..jag vet svaret själv. Bäst är att ta tag i det hela innan det går för lång..skulle vilja skriva innan det får konsekvenser men det kan jag ju inte skriva för konsekvenserna har redan visat sig. Alltså..hur gör man då?

Jo man kan ju damma på med hela ”Vad var det jag sa!” exemplet men det ligger lite för mycket åt besserwisser-hållet för min smak och dessutom smakar lite bitterhet så den blir det nog inte. Sen har vi ju stoppa svansen mellan benen eller låtsas som inget hänt och den går ABSOLUT INTE!

Jaja jag är helt säker att jag kommer komma på hur jag kan framföra att jag INTE tar ansvar för det som INTE är mitt så..påt bara!

Hann lagom slå ner rumpan här hemma förens Skype gav ifrån sig sin bekanta signal och talade om att jag var uppringd. Denna gång handlade det om ett så kallat flerpartssamtal med den nu mer datoranvändande familjen..kul! För att vara första gången för delar av de som konfererade gick det riktigt bra. IT-pedagogen fick instruera lite att det är med en viss teknik man samtalar via nätet om man är flera bör man ju inte prata i munnen på varandra..då uppstår nämligen kakafoni

Sen måste du kolla min kära kollegas senaste alster. Hon är så himla fyndig jag tror inte jag skulle komma på en sån ide..Men hon är så finurlig min kära vän och IT-pedagogkollega. Om jag skulle få betygsätta den här uppgiften så blir det MVG med en stor guldsjärna för uppfinningsrikedomen!

God måndagskväll!/e

Tags:

2 Responses to “Ska man vara tydlig..”

  1. ewa skriver:

    <3

  2. Virre skriver:

    <3

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu