Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Intet nytt..

neej inte något nytt spännande eller roligt. Det förstås systern och svågerns bebis ”Bo i magen” har inte anlänt än och det är spännande. Jag har ju känt på mig att det hela skulle ske idag den 19..Henrik har namnsdag så det var en bra dag för bebisen att komma men inte än så länge i alla fall men dygnet är ju inte slut än:)

Det som känns mest aktuellt kan jag inte skriva om i klartext så det känns sisådär men jag får öppna Word 2007 och skriva där..det kanske känns ok.
Helst skulle jag vilja ställa mig på en balkong ock tala mkt högt om hur det känns men lojaliteten begränsar detta. Jo då..man kan fundera över om det handlar om lolalitet eller att vara dumlojal det är väldigt stor skillnad mellan dessa begrepp.

Det jag borde göra är att läsa några kapitel i boken om Lip – Lösningsinriktad pedagogik..bli mer positiv och jobba för att ändra den nu väldigt negativa inställningen hos undertecknad men..neej..jag vill vara lite ”surkärring” känner jag..jag tar ansvar för det.

Hade sån himla tur när jag for hem i kväll. Träffade en liten solstråle..Sofie..jättekul att träffa någon som hon just idag..alltid trevlig och glad och positiv..Tack Sofie Å!

NU blir det Bejewled Blitz på FB..i dag tisdag raderas scoren och det är min ända chans att toppa scorelistan:)

Wish me!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu