Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


www-fan..

Jaa det är nästan kusligt..science fiction för några tiotal år sedan men nu helt verkligt. Detta med kommunikation över nätet. Lätt att bli osocial känner jag..behöver ju bara koppla upp mig så når jag alla jag vill från soffan:)

Såg tex Lets´s Dance i går tillsammans med Virre..jaa hon tittade i Umeå och jag satt i soffan i Västerås men vi småkonverserade om vad vi tyckte om prestationerna i tävlingen och en hel del annat också under programmets gång. Har ett pågående samtal men sonen igång på MSN så vi småpratar också lite till och från..jag sitter ju faktiskt inte här hela tiden. Har kollat syster via Skypen också..graviditeten fortskrider och jag har fått en lite rapport om nuläget som är helt i sin ordning. I morse när jag kopplade upp mig hade ju Linda skrivit inlägg från Indien och var också på Facebook så jaa man håller sig uppdaterad och får uppdateringar hela tiden.

Därav rubriken..jag måste erkänna att jag är ett fan av nätet det kortar verkligen sträckorna mellan människor.

Nu ska jag återvända till tvättkorgen och ladda tvättmaskinen med innehåll sen får vi se om farmor får besök av Prinsen..kanske!!

God afton!/e

Tags: , ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu