Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Förstår verkligen inte..

hur det bara kan ta slut på en hel helg så abrupt!! Har inte på långa vägar hunnit det jag tänkt trots att jag legat i.

Jaa det förstås..Prinsessan och hennes föräldrar kom och käkade lunch och man skulle kunna tro att jag blandat fågelfrö i Prinsessans portion..vilket ordförråd och vilken vetgirighet och i vilket tempo:)) pitch på kan man säga:))

Kan ju säga att jag ligger i lä..alla andra också för den delen men jag kan ju snacka vet Du men kommer inte ens i närheten av Prinsessans förmåga att framföra allt hon vill och behöver veta:) jag räknade till 17 gånger hon frågade när vi tittade på kort -”var är du nånstans då?” och jag förklarade 17 gg att det var jag som tog alla kort och då syns man inte på korten.

Sen har jag nu nästan klart för mig Prinsessans önskemål om allt som hon vill ska hända..och helst idag men jag får under kvällen försöka sortera upp allt som nu står på aktivitesönskelistan för den rör sig över hela året. Kan ju bara säga att hon är så lik sin far aktiv och initiativrik precis som han var i samma ålder..det bådar verkligen gott!! Det är bra att veta vad man vill och ligga på för att få saker utförda:)

Har fått nyheter serverade också..dom kommer jag att återkomma till.

Huvudvärken som jag vaknade med i morse håller i sig trots intaget av flera liter vatten..bästa botemedlet för huvudvärk ..hoppas den är borta i morgon..hoppas!!

Nu ska jag försöka speeda ifatt lite..får se hur jag lyckas!

På återseende!/e

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu