Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Inte vad jag hade tänkt mig..

Neej inte alls faktiskt! Faktum är att jag, som HATAR att vara krasslig, fick lov att bädda ner mig i dag..ingen heldagsutbildning med läkare i läkemedelsmodulen kunde genomföras. Det går helt enkelt inte när näsan tokrinner och det ska hostas och nysas hela tiden så jag har ställt in. Ska försöka gilla läget att vara krasslig men det är inte en av mina favoritsysselsättningar kan jag säga.

Känner mig trots allt rätt duktig att jag inte gått till jobbet och smittat ner en massa människor med detta. En vanlig förkylning snackar vi om men för en som mig som inte har tålamod med sånt här är det riktigt jobbigt. Jag vårdar heller ett helt lasarett om jag bara slipper vara sjuk själv!!

Jag har i alla fall ett jäkla bra immunförsvar så mina förkylningar brukar försvinna lika snabbt som de kommer..det är bra!

Ska ligga i soffan med täcke och kolla Malous fm-program på tv 4 och ta tillfället i akt och läsa datatidningen jag inte läste i helgen så det går nog ingen nöd på mig. Men lite synd om mig är det allt..tycker jag:)

Jaha..mot pappersrullen då!/e

3 Responses to “Inte vad jag hade tänkt mig..”

  1. tarewavan skriver:

    Oj TACK vad snälla Ni är!!
    Jag håller mig kompis med Iprengubben tror jag. Törs mig inte på ngn Whiskey då bryter säkert något riktigt allvarligt ut:))

    Min Farfar Otto var från Blekinge och han tog sig alltid en Äggtoddy när han kände sig krasslig..tror det var bra mot allt!

    Jaa Annika..nya baciller de kan bita minsann.

    Från den sköna soffan!/Ewa

  2. Margareta skriver:

    Krya på dig så mycket!

    Testa annars en liten whiskeypinne. Det säger alltid min pappa att det är bra när man känner sig krasslig. *L*

    /M.

  3. Annika skriver:

    Krya på dig!!!
    Skall strax iväg och utbilda lite kollegor på en annan förskola. Får väl hoppas att dom inte har en massa ”nya” baciller som man inte är van vid ;-)
    Vi hörs snart
    Kram A

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu