Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


På dagens agenda..

..står en mängd telefonsamtal att ringa från sjuksängen eller rättare sagt från soffan.

Jag vet inte riktigt hur många samtal som behöver ringas det beror ju på vilken tur jag har att träffa på rätt person och få rätt besked. Har ju lärt mig under årens lopp att korta vägarna men jag brukar börja den rätta vägen och ger tjänstevägen en chans. Dock låter jag mig inte kastas mellan olika ”tyckatillare” utan jag har numer för vana att söka upp ansvarig ganska omedelbart.

Förr var jag alltid förberedd upp till tänderna med att ha tex läst regelverk för det ärendet avser..det gör jag inte initialt numer utan det kommer i ett senare skede då slipper man nämligen göra av med onödig energi..det är nämligen inte alltid man behöver hänvisa till tunga dokument för att hävda sin egen eller någon annans rätt.

Telefonlista och mailadresser är bra att förbereda sig med då är det liksom bara att sätta igång och ringa. Man får också ha med i planen att man inte lyckas nå dem man söker med omedelbar verkan utan man får ta reda på om personen kommer komma på plats inom en tid som känns acceptabel..alternativt få telefonnummer till någon annan.

Det är min plan för dagen och vi får väl se hur jag lyckas.

Fruktansvärt mycket snö ska det komma också..klass 1 varning har utfärdats. Jag får titta på snöfallet från fönstret..behöver inte gå ut och det känns helt ok även om jag inte gillar läget med att vara tokförkyld!

på återseende!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu