Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Sköna söndag..

pyttsan..söndagen började med att jag skulle böja mig och packa upp ur resväskan som jag hade med till västkusten..PANG!!..ryggen:O

Nu verkar det inte vara på värstviset..men fullt tillräckligt för att ha problem med rörelsemönstret..SUCK!

Trots detta haveri har jag uträttat en hel del..nja för att vara exakt ..det nödvändigaste.

På förmiddagen kom första bilden på den nya lilla systerdottern farandes med SMS. Skickade över bilden med blåtanden för att få se den i större format och kan ju konstatera tre saker OTROLIGT SÖT..jättelik pappa Thomas och jättelik den lilla flickkusinen!!

Nu har lugnet lagt sig här. Uppbaxad i soffhörnet med avlastande kuddar både här och där och jag hoppas jag sover bort detta rygghaveri tills i morgon..verkligen!

Är väldigt nöjd med min västkustshopping..halva priset på reapriset. Ett par bra mockakängor som hade kostat 599:- gav jag 150:- för..köpte fyra jättebra långkoftor och det totala fullpriset för dessa var 1749:-..jag gav för alla fyra 449:- så jag är verkligen nöjd och trevligt sällskap hade jag på lördagsshoppingen i Göteborg av min kära vän Annika som också är en rutinerad shoppare så jag kan bara säga att det blev väldigt lyckat med allt.

Hade ju bokat biljett för att åka ner och titta på bebis..nu anlände inte bebisen förens jag satt på tåget hem så det är bara att boka ny resa..skam den som ger sig:))

Mer kaffe nu..!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu