Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Vad ska man säga..

Måndag..rygghaveriet från gårdagen har till viss del reparerat sig under natten men det kunde vara bättre. Sämre med för all del!

Kan inte bestämma mig för om jag vill ska hålla en allt igenom positiv profil eller om den ska vara negativ men det är ju väldigt sällan något är svart eller vitt utan nyanserna skiftar ju mellan ytterligehterna..faktiskt. Så utifrån detta resonemang kan jag då kanske hamna någonstans mitt emellan.

Att det är måndag kommer vi dock inte ifrån och måndagar är ju som dom är..helgen ligger precis bakom och en hel arbetsvecka framför. Om man som jag konstaterar att man har gott om tid när man ställer klockan på 06.50 så börjar dagn som den gjorde för mig i morse SENT! Vet verkligen inte hur jag tänkte när jag konstaterade att jag skulle ha gott om tid om jag ställde klockan på 06.50 eftersom jag normalt sett börjar 07.30..hmm!

Det fick helt enkelt bli en sk RIVSTART så jag hann naturligtvis men ack så stressigt det blev förstår du så vad har jag nu lärt mig av detta?? joo..jag ska TÄNKA efter ordentligt innan jag ställer klockan om kvällarna..så det så!

Det var kafferasten det.. ingen semla fick vi heller:)

Hold on..!/e

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu