Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Macstrul..

heter vår gäst här ikväll. Vanligtvis en väldigt pålitlig kille..mogen..han brukar utföra det man ber honom om men nu vill han inte mer..han säger att han tappat bort nyckeln men den har vi hittat så det är inget som han kan gömma sig bakom. Vi får se hur det går i övertalningarna att fortsätta vara mogen och jobba vidare. Möjligen får han en liten putsning i nacken..han kanske bara vill bli ompysslad:))

Dagen idag var en bra dag. Hade sån fantastisk tur att min mentor dök upp på jobbet..precis som hon kände på sig att jag behövde prata med henne. Jag hade tid och hon tog sig tid..TACK Margareta för ett givande samtal!! Tänk vilken lyx det är att ha en mentor och det är ju faktiskt inte vem som helst..neej en mkt klok, pedagogisk och rutinerad lärare som delar med sig av sin visdom och DET är jag tacksam för!

Har inte tagit kontakt med Stenungsund och den nyblivna bebisfamiljen än..men det börjar bli svårt att hålla sig kan jag säga.

Genomförde en riktigt bra utbildning på eftermiddagen. Jag fick praktisera mina färdigheter i att anpassa mig efter gruppens förmågor och skalade verkligen bort det som inte tillhörde det mest väsentliga. Det syntes på utvärderingarna och märktes på deltagarna att de fått precis vad de behövde..det gör en IT-pedagog nöjd:)

Vi kommer att få snöras från taket..vilken minut som helst. Det hänger en stor snödriva ca 1 meter ut från taket så jag törs inte gå ut på baksidan..undrar hur det kommer att gå med grannens altantak?? hoppas att det inte är is i det som ser ut som en lavin.

Tidig kväller blir det idag..ta hand om dig och hoppas ni inte snöat inne på västkusten!/e

Tags: ,

2 Responses to “Macstrul..”

  1. ewa skriver:

    Det är jag så väldigt glad för..Tack!
    /Ewa

  2. Margareta skriver:

    Hej!

    Tack själv för ett givande samtal!
    Jag ställer upp när det behövs, det är inga problem.

    /M.

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu