Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Men så skönt..

med fredag! efter en intensiv vecka har vi nu nått fram till helgen igen det ska verkligen bli skönt!

Jag är inte alls nöjd med VL (Västmanlands lokaltrafik) den här veckan neej de har åsamkat mig mycket onödig stress. I tisdags var jag som vanligt ute i god tid och kom till busshållplatsen en bit bort för att åka till jobbet. Det kom ingen buss!! Neej..jag hade inte missat den den kom inte..den var trasig. När det gått en halvtimme kom bussen och då fick vi veta att den tidigare gått sönder. Inga ursäkter som kan tyckas brukligt när man åsamkar människor besvär utan det var bara betala fullt pris och kliva ombord. Hade då ringt till jobbet och talat om att jag var sen pga av bussproblem.

Idag fick jag ringa igen:( Nu skulle bussen jag klivit ombord på släppa förbi den buss som kom efter och körde iväg in på området där jag bor för att vända vid den gamla busshållplatsen..jaa vad säger man? Jag tänkte ”undrar om det är plogat där?” och det var det ju såklart inte. Trots det bestämde chauffören att svänga in på snögatan och..jo då, KÖRDE FAST! bussen kunde inte komma loss så jag fick ringa igen då till jobbet för att säga -”jag är sen för bussen har kört fast i snön och måste bärgas!” jösses..fullt pris kostade den resan också.
Nu har jag fått nog av detta bussstrul och tycker VL kan skicka 2 gratisbiljetter..minst!

När jag stressad kom fram till jobbet och svängde av runt hörnet så välkomnades jag av en äkta kattråtta!! Den kom springandes rakt emot mig och jag tyckte först att det var en katt men fick klart för mig snabbt att jag höll på krocka med en råtta..ojoj!! Råttan var säkert lika stressad som jag och vek av sin färdriktning ca 1 m framför mina fötter in i buskarna. Vi klarade oss från att kollidera och det är jag väldigt glad för:)

Nu blir det ryggläge i soffan och LD om en stund!

På återseende!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu