Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Lördagsmys..

Jaa..det är det verkligen att bli väckt av Rune som vet att det är dags för tonfisk..äntligen efter en veckas väntan. Att sen få frukostera i lugn och ro tillsammans med älsklingen och Norah Jones som med sin behagligt harmoniska stämma förmedlar frid och glädje genom sin musik i en konsert från 2004.

Har gått igenom artiklarna som skrivits om Landstinget Västmanland och Cosmic i VLT i veckan också. Intressant läsning för en IT-pedagog som utbildar i programvaran Cosmic.

Har inte för avsikt att kasta mig in i debatten men kan väl säga som så att min uppfattning om Cosmic är att programvaran är logisk. Som vanligt vad gäller anpassade programvaror sker det hela tiden utveckling och uppdatering och så är det med programvaror..jag brukar kalla dem för färskvara..programmen.

Microsoft Office Word har fått radikala ansikt- och funktionsförbättringar under de ca 20 år jag använt mig av programmet och har nu utvecklats till att bli ett avancerat verktyg för ordbehandling. I och med versionen Word 2007 har Microsoft nått så långt i sin utveckling av programvaran att den kommer vara beständig ett tag fram över..tror jag ska jag väl tillägga:)

Älsklingen har snackat om räkmacka sen i går och hittade i dagens VLT en annons om en musikhändelse på Växhuset som vi nog behöver gå på. Dagen idag kommer alltså innehålla en räkmacka före eller efter musiken på Växhuset.

Projekt pelargon- och fuchsiaomplantering ska också företas under helgen och det tror jag får räcka eftersom jag inte har någon som helst avsikt att göra helgen fulltecknad..jag behöver space till återhämtning.

God lördag!/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu