Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


One left to go..

Färdigutbildat för den här veckan och det är skööönt för jag känner mig nu helt tömd på vettigt innehåll. Dagens utbildning var av det krävande slaget..det är så ibland. Många konkurrerande saker jag inte styrde över..eller vissa av dom hade jag kunnat styrt bort med risken att tappa mer energi än nödvändigt så jag valde bort det. Avslutningsvis konkurrerade jag med elen eller rättare sagt med reservdriften i landstinget och då har man inte mycket att konkurrera med.

Det var dags för eftermiddagsfika och då..fick jag veta att det kl 14.45 skulle växlas över i reservdrift i enighet med gängse rutiner.

Dessa rutiner hade jag absolut ingen som helst aning om utan det var bara att vänta och se vad som skulle hända.

Ca 1 sekund helt svart..efter den sekunden satte reservdriften igång och ledbelysningen startade. Efter 15 min startade ytterligare delar av elnätet så också datorerna men ”storservern” inkluderades inte i reservdriften så nätverket gick inte att använda så det blev att lägga ner den sista delen av dagens läkemedelsutbildning.

I morgon är jag undervisningsfri och har blivit erbjuden att delta i landstingets inspirationsdagar och det ska bli jätteskoj..omväxling förnöjer och inspiration har ju ingen dött av..än:-)

Nu blir det lite mer OS och lite Facebook kanske och vi ses igen i morgon..förmodligen ska väl tilläggas om jag inte dött av inspiration!
/e

Tags: ,

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu