Member Login

Lost your password?

Registration is closed

Sorry, you are not allowed to register by yourself on this site!


Söndagsmys..

17.29..OJ vad den här söndagen gick fort! Riktigt mysigt har jag haft omgiven av barn och barnbarn.

Största modellen köttgryta lagades i ordning i morse och fick eftersteka i flera timmar med ett mycket gott resultat..den är det bara slut kvar på:-)

Farmors frisörsalong öppnade efter lunchen och en Prinsessklippning och en mohikanfrisyr åstadkoms och kunderna var nöjda. Efter fika med glass och hallon har nu söndagsgästerna farit hem igen och farmodern har slagit sig ner i sin röda soffa.

På förekommen anledning ska nu planerna för ett stundande dop samlas ihop i huvudet och den av familjemedlemmarna använda dopklänningen ska stylas om från rosa till blått..(har vi tur kan den blåa färgen även användas nästa gång).


När jag senast stylade om dopklänningen, som mamma sydde när Prinsens pappa skulle döpas, så var det lite skojigt att sy på rosa detaljer..ett par rosetter och ett långt rosa band samt alldeles förtjusande rosa kantband. En rosa underklänning av satin sydde jag också. Nu ska de rosa detaljerna bytas mot ljusblått igen och även om jag sparade de blå detaljerna får det nog lov att köpas in nya:-)

Prinsessan hade alls ingen lust att åka hem hon ville vara kvar och sova hos farmor. Vad tråkigt det är att behöva säga ifrån bara för att själva farmodern måste vimsa iväg till jobbet i morgon..det är den hårda sanningen:-(

Nu ska jag nog förse mig med lite kaffe och dricka det i lugn och ro!

Tags:

Leave a Reply


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu